• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Abonneren
Abonneren

Een jaarabonnement op Management en Consulting telt vier dikke nummers en kost € 167,00 (incl. btw) per jaar. Het geeft tevens volledige toegang tot de website (Kennisbank). 

Het tijdschrift kan ook digitaal worden gelezen op de Ipad via de M&C App. Gratis te downloaden in de App Store. Zoek op Management & Consulting (DSJ Productions). Een digitaal abonnement is inclusief volledige toegang tot de Kennisbank. Dit abonnement kost € 137,00 (incl. BTW) per jaar. Voor een digital only-jaarbonnement kunt zich hier aanmelden.

Studenten betalen slechts € 99,00 (incl. BTW) voor een volledig abonnement (Kennisbank, en tijdschrift thuisgestuurd). Bij opgave onderwijsinstelling aangeven ivm controle van de gegevens. Studenten hier aanmelden.

Aanbieding!

Als u nú een abonnement neemt, krijgt u een nummer gratis en bovendien als welkomstgeschenk het boek Nieuwe Business Modellen in Consulting: Changing the Game (van Ard-Pieter de Man, Marguerithe de Man en Annemieke Stoppelenburg). 

Een abonnement is inclusief onbeperkt toegang tot de Kennisbank en de M&C App! Uw toegang wordt geactiveerd na ontvangst van betaling van het abonnement.

U kunt uw abonnement makkelijk, snel en veilig online betalen via iDEAL. Een pro-formafactuur wordt toegezonden.

Abonneren? U kunt zich hier aanmelden.

Proefabonnement
Een proefabonnement kost € 49,00 en bestaat uit een nummer van het tijdschrift en gedurende een periode van twee maanden volledige toegang tot de Kennisbank en M&C App. Abonneren? U kunt zich hier aanmelden.

Los nummer
U kunt ook een los nummer bestellen. Dat kost € 25,00 incl. BTW en verzendkosten. U kunt het losse nummer hier bestellen.

Privacyverklaring
Klik hier voor onze privacyverklaring.