Home / Agenda / Anders organiseren, leidinggeven, samensturen, innoveren...
Anders organiseren, leidinggeven, samensturen, innoveren...
Datum
24-05-2019

Omschrijving

Uw rol als leider verandert. U beweegt van leider die controle en sturing geeft, naar een leider die gezag kan delen en eigenaarschap bij anderen neerlegt. Nieuwe tijden vragen andere leiders. Van deze leiders worden andere inzichten en competenties verwacht: leidend, sturend maar ook inspirerend en met oog voor het vak én waar het echt om gaat.

5 energieke sprekers presenteren u de nieuwste inzichten. Kom ook op 24 mei 2019 naar Landgoed Zonheuvel in Doorn en leer hoe u anders kunt leidinggeven op een authentieke manier én met impact. Extra informatie

Nieuwe tijden vragen om nieuwe vaardigheden en andere manieren van leidinggeven. Uw rol verandert. U beweegt van leider die controle en sturing geeft, naar een leider die gezag wil delen en eigenaarschap bij anderen neerlegt. Hoe draait u de pijl om binnen uw organisatie zodat de bedoeling centraal komt te staan? En regels en procedures weer dienend worden aan de bedoeling?

Vier topsprekers met veel ervaringen over dit onderwerp leggen op 24 mei 2019 uit hoe u de organisatie anders kunt vastpakken. Anders vastpakken door de omgeving hiervoor te creëren: ruimte geven aan de professionals zodat ze binnen de organisatie dát kunnen doen waar de organisatie voor bedoeld is.

 

Sprekers:

Wouter Hart - oprichter van en adviseur bij Verdraaide organisaties
Rianca Evers-den Ouden - organisatieadviseur, auteur van het boek 'Samensturing'
Bas Blekkingh - Oprichter van het bedrijf Authentiek Leiderschap, auteur van de bestseller ‘Authentiek leiderschap’
Kim Spinder - veranderaar en dwarsligger, auteur van o.a. 'We quit mail'
Sabine Uitslag - professioneel dagvoorzitter, vrmlg lid Tweede KamerAanmeldlink
https://www.managementboek.nl/anders

Aangemeld door: ronand jansen