• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Agenda / Anders werken met Wouter Hart & Aaron Dignan
Anders werken met Wouter Hart & Aaron Dignan
Datum
12-09-2019

Omschrijving

Steeds meer organisaties proberen de slag te maken vanuit het systeem naar het werken vanuit de bedoeling. Bijvoorbeeld door het mobiliseren van meer autonomie, vertrouwen én transparantie. Maar dat is in de praktijk nog niet zo gemakkelijk.

Kom ook naar dit middagseminar in de Johan Cruijff arena en leer van twee uitdagende denkers én doeners hoe jij jouw organisatie opnieuw uit kunt vinden en anders kunt werken. Waarbij transparantie, vertrouwen, eigen verantwoordelijkheid en autonomie zorgen voor meer werkgeluk en betere, duurzame resultaten.Extra informatie

Aaron Dignan (hij is eenmalig uit de VS in Nederland) vertelt in zijn nieuwe boek 'Brave New Work' hoe je ook jouw bedrijf slimmer, effectiever en gezonder maakt. Niet via top-downopdrachten, maar door autonomie, vertrouwen en transparantie te mobiliseren. Zodat iedereen weer met plezier, vol energie en ongehinderd door frustraties zijn werk kan uitvoeren en zo meer waarde toevoegt.

Wouter Hart keek in zijn evergreen 'Verdraaide organisaties' naar de bedoeling. Met zijn laatste bestseller ‘Anders vasthouden’ laat hij je zien hoe je vorm geeft aan het werken vanuit de bedoeling in de praktijk. Zijn belangrijkste les is: je moet niet de oplossing overnemen, maar ook niet helemaal loslaten. Het gaat om anders vasthouden. In plaats van de sturing via panklare oplossingen, gaat het erom het oplossend vermogen van medewerkers te stimuleren. 

Kom ook naar dit middagseminar en leer van twee uitdagende denkers én doeners hoe jij jouw organisatie opnieuw uit kunt vinden en anders kunt werken. Waarbij transparantie, vertrouwen, eigen verantwoordelijkheid en autonomie zorgen voor meer werkgeluk en betere, duurzame resultaten.Aanmeldlink
https://www.managementboek.nl/anderswerken

Aangemeld door: ronand jansen