Home / Agenda / Boekpresentatie 'We hebben al een vrouw'
Boekpresentatie 'We hebben al een vrouw'
Datum
20-11-2017

OmschrijvingExtra informatie

 

 

De boekpresentatie vindt plaats bij VNO NCW te Den Haag. U bent van harte uitgenodigd om deze presentatie bij te wonen. Hieronder vindt een greep uit de reacties uit het bedrijfsleven:

 

Een belangrijk en lezenswaardig boek. Nederland loopt achter en er moet snel meer diversiteit in leiderschapsposities komen. Dit boek kan ons helpen om gericht actie te nemen.

- Frans van Houten, CEO Royal Philips

 

Dit boek voegt toe. Nieuwe energie om in actie te komen!

-Pamela Boumeester, commissaris Heijmans, Ordina, Jaarbeurs en Persgroep

 

Een boek over veranderkunde. Vooral pragmatisch en to-the-point, opgetekend uit de mond van bevlogen leiders, waarbij de kennis en autoriteit van Bercan Günel doorklinkt op iedere pagina. Absolute aanrader!

- Theo Rinsema, commissaris bij Menzis, Motion10, Ortec Finance en Olympia

 

Dit boek lijkt in geen enkel opzicht op de vele boeken die over het onderwerp diversiteit zijn verschenen. Na het lezen van dit boek zit het onderwerp niet in je hoofd maar doorvoel je daadwerkelijk hoe het zou kunnen werken en wat daar voor nodig is.

- Anja Montijn, commissaris Fugro en OCI

 

Voor het tweede jaar op rij wees de Dutch Female Board Index uit dat het aantal vrouwelijke topbestuurders daalt, ondanks de roep om meer vrouwen. Dit boek vertelt niet dat actie nodig is maar wel hoe diversiteitsbeleid gestalte moet krijgen. Eerdere initiatieven daartoe bleken niet te werken. Topvrouw Bercan Günel, al jaren pleitbezorger en voorvechter van genderdiversiteit aan de top van het bedrijfsleven, werpt nieuw licht op de zaak. Op basis van twintig jaar persoonlijke ervaring en de inbreng van tien bevlogen (ex-)CEO’s biedt zij vijftien lessen in diversiteit.Aanmeldlink
info@ngl-international.com