Home / Agenda / Effectiever Beïnvloeden
Effectiever Beïnvloeden
Datum
11-12-2017

Omschrijving

Gaat het jou om effectiever adviseren, managen, projecten doen, effectiever met lastige situaties omgaan, je persoonlijke effectiviteit vergroten, meer resultaatgericht werken, kortom effectiever beïnvloeden, dan is dit een super training voor jou!Extra informatie

Wij verstaan de kunst om mogelijkheden te creëren en de ontwikkeling van organisaties, mensen en van jou zelf te bevorderen om effectiever en met meer succes te werken. Gaat het jou om effectiever adviseren, managen, projecten doen, effectiever met lastige situaties omgaan, je persoonlijke effectiviteit vergroten, meer resultaatgericht werken, kortom effectiever beïnvloeden, dan is dit een super training voor jou!

Voor wie? Adviseurs, projectleiders, managers, specialisten, trainers en een ieder, voor wie het initiëren en versnellen van veranderingen de essentie van hun werk uitmaakt. Je dient enkele jaren ervaring te hebben in een dergelijke functie en al eerder deelgenomen hebben aan een vaardigheden- of persoonlijk functioneren-training.

Doelstellingen: Het doel van de training is het effect van jouw beïnvloedingsgedrag te vergroten. Dit kan worden bereikt door de technieken van onbewust beïnvloeden beter te leren begrijpen, ze bewust te leren hanteren en ze te integreren in jouw benadering.

Resultaten: Aan het einde van deze training ben je in staat:  -  nauwkeuriger te signaleren hoe iemand op jou reageert. De sleutelaspecten te onderkennen van iemands non-verbale gedrag; -  beter en effectiever contact op te bouwen;  -  op verbale en non-verbale wijze de aandacht van de ander te vergroten;  -  de acceptatie en het succes van jouw boodschap te bevorderen;  -  informatie van hoge kwaliteit te krijgen in minder tijd door het gebruiken van specifieke vraagstellingstechnieken;  -  effectiever informatie over te dragen door het gebruik van technieken die de bereidheid tot luisteren van de ander versterken;  -  jouw boodschap te versterken door ze te ondersteunen met non-verbale presentatietechnieken.

Uitgangspunten: We werken in deze training aan 'beïnvloeden': een proces van op bewust en onbewust sturen van het gedrag van de ander. Vanuit dit standpunt kijken we naar jouw vaardigheden. Onderzoekers kwamen op basis van een grondige analyse van het gedrag van succesvolle consultants en managers tot een aantal specifieke technieken voor onbewust beïnvloeden. Deze instrumenten zijn overdraagbaar en het effect van het gebruik ervan is voorspelbaar. Ze zijn niet nieuw: elke professional gebruikt er een aantal, vaak zonder het zich te realiseren. Er zitten echter extra mogelijkheden in het bewust hanteren van deze relationele technologie. Bij nauwkeuriger gebruik zijn deze technieken ook effectiever dan die welke alleen het bewust kanaal gebruiken.

Programma-opbouw: De werkwijze is als volgt:  1. door kennis te nemen van theorie over onbewust beïnvloeden krijg je meer zicht op jouw professionele gedrag;  2. in oefensituaties leer je al intuïtief gebruikte technieken veel bewuster en gerichter te hanteren;  3. door te oefenen breid je jouw beïnvloedingsmogelijkheden uit met technieken die je tot dusver weinig of niet toepaste;  4. we besteden expliciet aandacht aan het integreren van deze materie in jouw persoonlijke stijl en plaatsen het aangebodene binnen het toepassingsgebied van jouw werk.  5. de staf zal het programma laten aansluiten op de in de groep aanwezige ervaring, mogelijkheden en wensen.

Trainers: De training staat onder leiding van twee partners van de Associatie voor OrganisatieOntwikkeling. Zij trainen en coachen al sinds lange tijd interne, externe adviseurs managers en anderen, en kunnen in deze training putten uit hun eigen ervaringen.

Overige informatie: Duur van de opleiding: vier aaneengesloten dagen inclusief de tussenliggende avonden in een conferentieoord. Aanwezigheid gedurende elk onderdeel van het programma is essentieel. Maximaal aantal deelnemers 15. De training wordt verschillende keren per jaar georganiseerd. Je ontvangt een certificaat.

PE-punten: Met deze opleiding behaal je 24 PE-punten

Informatie: http://aoopartners.com/  -  bursecr@tiscali.nl  -  tel. 035 6997250

Inschrijven: http://aoopartners.be/nl/beinvloeden-inschrijven.html 

In company: deze training kan ook (of onderdelen ervan), in overleg, in company worden gegeven.Aanmeldlink
http://aoopartners.be/nl/beinvloeden-inschrijven.html

Aangemeld door: Joske Diesfeldt van Associatie voor OrganisatieOntwikkeling