Home / Agenda / Het Groot Werkvormen Event - Samen bouwen aan duurzame verandering
Het Groot Werkvormen Event - Samen bouwen aan duurzame verandering
Datum
28-09-2018

Omschrijving

Het ontwerpen van een goed programma voor een overleg, teamsessie, training of bijeenkomst die bijdraagt aan een frisse, resultaatgerichte manier van samenwerken
en veranderen. Het is een hele kunst.

Op 28 september organiseert Managementboek een praktische dag over de grote kracht van werkvormen, en gaat u zelf hiermee aan de slag. Samen met ‘werkvormengebruikers’ uit branches zoals de zorg, gemeenten, banken, verzekeraars, NGO’s, waterschappen en onderwijs.Extra informatie

Het ontwerpen van een goed programma voor een overleg, teamsessie, training of bijeenkomst die bijdraagt aan een frisse, resultaatgerichte manier van samenwerken en veranderen. Het is een hele kunst.

Sasja Dirkse, Angela Talen en Maaike Kester van 2KNOWHOW laten in 'Het Groot werkvormenboek, Deel 2' zien dat je dit prima kunt leren. Meer dan 100 werkvormen passeren hierin de revue.

Op 28 september organiseert Managementboek met hen een praktische dag over de grote kracht van werkvormen, en gaat u zelf hiermee aan de slag. Samen met ‘werkvormengebruikers’ uit branches zoals de zorg, gemeenten, banken, verzekeraars, NGO’s, waterschappen en onderwijs.

Een greep uit het programma:
• Succesvol leiderschap met werkvormen
Boost teamontwikkeling en samenwerking
• Meer kennis delen met werkvormen
• Meesterschap in faciliteren: skillslab
Naar echte (cultuur-) veranderingAanmeldlink
https://www.managementboek.nl/werkvormen

Aangemeld door: ronand jansen