Home / Agenda / Master Management van Publieke Vraagstukken (Executive Onderwijs, Universiteit Utrecht)
Master Management van Publieke Vraagstukken (Executive Onderwijs, Universiteit Utrecht)
Datum
14-09-2017

Omschrijving

De executive master Management van Publieke Vraagstukken (MSc) is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden in de non-profitsector. In dit geaccrediteerde masterprogramma worden theoretische inzichten vertaald naar uw eigen werksituatie.

Deelnemers leren om uitdagingen van organisaties met een publieke functie te herkennen en te vertalen naar betekenisvolle veranderaanpakken.

Programma

De executive master Management van Publieke Vraagstukken duurt twee jaar en bestaat uit zes modules plus een afstudeertraject van twintig weken. Elke module duurt tien weken en heeft vier vaste onderwijsdagen. Bekijk op onze site het actuele studieprogramma.


Modulaire opzet

Door de flexibele modulaire opzet kunt u de studie op elk gewenst moment van het lopende studiejaar starten. Alle modules worden elk studiejaar aangeboden. U heeft ook de mogelijkheid om de master versneld binnen één jaar af te ronden. Daarnaast worden vijf van de modules tevens als individuele masterclass aangeboden.

 
Doelgroep

Deze executive master is bedoeld voor ervaren leidinggevenden (bestuurders, directeuren en managers), (senior)beleidsmedewerkers en adviseurs.Extra informatie

Meer informatie en aanmelden

Op de website van Executive onderwijs Recht, Economie, Bestuur en Organisatie kunt u zich direct aanmelden en vindt u meer informatie over de executive master Management van Publieke Vraagstukken.

Executive onderwijs

Executive onderwijs, Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht biedt onderwijsprogramma's voor hoogopgeleide professionals. Bekijk ons totale onderwijsaanbodAanmeldlink
https://www.uu.nl/executive-en-masterprogrammas-recht-economie-bestuur-en-organisatie/masterprogrammas/master-management-van-publieke-vraagstukken

Aangemeld door: Barbara van Griensven van Universiteit Utrecht - Executive onderwijs