• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Agenda / NCODay
NCODay
Datum
26-03-2020

Omschrijving

Amersfoort, 3 december - NCOD organiseert op 26 maart 2020 de NCODay: een kennisdag voor mensen die werken zijn binnen de publieke sector. Met als speciale gasten: Erik Scherder (hoogleraar neuropsychologie), Gerdi Verbeet (voormalig voorzitter van de Tweede Kamer) en Steven van Bellegem (expert klantgerichtheid in digitale wereld). De dag vindt plaats in De Flint in Amersfoort.Extra informatie
Het thema: 'Niets is wat het lijkt' staat centraal op de NCODay. Dagelijks worden we beïnvloed door gekleurde informatie. Is wat je ziet ook daadwerkelijk wat belangrijk is? Hoe ga je om met alle informatie die op je af komt? Hoe beïnvloedt het je werk en beeld van mensen om je heen? Ben je in staat om anders te kijken en écht te vernieuwen?

Kennis delen
Bezoekers kunnen zich laten inspireren bij de lezingen van Erik Scherder, Gerdi Verbeet en Steven van Belleghem. Maar dat is nog niet alles. Tijdens de NCODay kunnen mensen kiezen uit verschillende onderdelen die gelijktijdig plaatsvinden. Denk aan verdieping, actief aan de slag en netwerken. NCOD-oprichter Nico van den Bergh vertelt: "We organiseren al acht jaar deze dag. Tijdens de NCODay willen we mensen inspireren en kennis delen. Dit jaar willen we extra uitpakken met een nieuwe locatie, een nieuw programmaformat én een nieuwe rol voor de bezoeker: ook zij kunnen namelijk hun verhaal delen op het NCOD Inspiratiepodium."

Praktische informatie
Het event vindt plaats op 26 maart 2020 in De Flint in Amersfoort. Tickets zijn verkrijgbaar via: ncod.nl/kennisdag. Tot eind januari geldt een vroegboekkorting van 50%.


Aanmeldlink
http://www.ncod.nl/kennisdag/