• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Agenda / Ooa Webinar "Bezieling werkt"
Ooa Webinar "Bezieling werkt"
Datum
26-05-2020

Omschrijving

WEBINAR "Bezieling werkt" door Hans Wopereis
Het boek 'bezieling werkt' maakt ‘bezieling’ een concept waar je als adviseur praktisch mee aan de slag kunt, zowel voor zelfonderzoek als in je advieswerk. Het werkt grote thema’s, zoals vertrouwen, verantwoordelijkheid, waarachtigheid en mededogen, uit aan de hand van ervaringskennis, praktijkvoorbeelden en verhalen uit de volle breedte van de wereldgodsdiensten en andere spirituele tradities. Het is een boek dat mooie inzichten biedt en je optilt. En het is een boek aan de hand waarvan je waardevolle klantgesprekken kunt voeren over wat wijsheid is in het concrete vraagstuk dat de klant bezig houdt. Én Hans Wopereis geeft er een webinar over!Extra informatie

Boek & Festival in nieuw jasje
In coronatijd doen we alles anders, zo ook het Ooa Boek & Festival. Normaal gesproken zou tijdens het B&F de winnaar van het Ooa Boek van het Jaar 2020 worden bekendgemaakt en konden de Ooa-leden en leden van de Ambachtsschool deelnemen aan workshops van de genomineerde auteurs. Zo niet in de 1,5 meter maatschappij, althans niet live!

Want natuurlijk geven wij, de Ooa en de Ambachtsschool, de auteurs online een podium en krijgen onze leden de gelegenheid deel te nemen aan interessante workshops, gebaseerd op de genomineerde boeken. Dit doen we in de vorm van webinars.

In bijgaand juryrapport lees je alvast waar de verschillende boeken (en dus de webinars) over gaan en het oordeel van de jury. Het winnende boek wordt in de desbetreffende webinar bekendgemaakt, dus het kan maar zo zijn dat je hier getuige van bent! 

Aanmelden
Om je aan te melden voor de Webinar van Hans Wopereis klik je hier. Doe het snel, want er kunnen per webinar maximaal 30 leden deelnemen. 
Na afloop van elke webinar publiceren we deze in het ledendeel van onze website. Daar kun je het dan alsnog/nogmaals bekijken.

Officiële uitreiking
Op 6 oktober zal de winnaar van Ooa Boek van het Jaar 2020 tijdens het Ooa-moment van de Orde live worden gehuldigd en zijn/haar prijs in ontvangst nemen.

Programma webinars  
Donderdag 14 mei - Godfried IJsseling - De zelfbewuste leider
Dinsdag 19 mei - An Kramer - Ben jij al activist? 
Donderdag 28 mei - Huib Modderkolk -  Het is oorlog en niemand die het ziet
Donderdag 4 juni - Leike van Oss & Brechtje Kessener - Meer dan de som der delen
Dinsdag 9 juni - Ard-Pieter de Man, Pieter Koene en Martijn Ars - How to survive the organizational revolution
Donderdag 11 juni - Manon Ruijters, Geertjan van Luin en Freerk Wortelboer - Mijn binnenste buitenAanmeldlink
https://www.ooa.nl/agenda/5eaffd86cceeaf013f25ed9b/Webinar-%22Bezieling-werkt%22-door-Hans-Wopereis-(auteur-shortlist-Ooa-Boek-van-het-Jaar-2020)