• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Agenda / Ooa Webinar "How to survive the organizational revolution"
Ooa Webinar "How to survive the organizational revolution"
Datum
09-06-2020

Omschrijving

WEBINAR "How to survive the organizational revolution" door Ard-Pieter de Man, Pieter Koene en Marijn Ars
Hoe vind je de weg in alle nieuwe organisatiemodellen? Hoe werkt bijvoorbeeld holocratie, wat is een platformorganisatie eigenlijk en wat zijn de principes van multidimensionaal organiseren? Gelukkig is er dit boek: een degelijk overzichtswerk over nieuwe organisatievormen, dat de principes op basis waarvan je kunt organiseren goed uitlegt. Het boek geeft een bruikbare ordening en is daarmee nuttig voor adviseurs: om te weten hoe de moderne vormen van organiseren in elkaar zitten of om in gesprek met je klant te laten zien waarom je welke structuur adviseert. Het besteedt per organisatievorm ook aandacht aan de onvermijdelijke schaduwkanten. Dit alles maakt dit tot een relevant, evenwichtig en bruikbaar boek. Extra informatie

Boek & Festival in nieuw jasje
In coronatijd doen we alles anders, zo ook het Ooa Boek & Festival. Normaal gesproken zou tijdens het B&F de winnaar van het Ooa Boek van het Jaar 2020 worden bekendgemaakt en konden de Ooa-leden en leden van de Ambachtsschool deelnemen aan workshops van de genomineerde auteurs. Zo niet in de 1,5 meter maatschappij, althans niet live!

Want natuurlijk geven wij, de Ooa en de Ambachtsschool, de auteurs online een podium en krijgen onze leden de gelegenheid deel te nemen aan interessante workshops, gebaseerd op de genomineerde boeken. Dit doen we in de vorm van webinars.

In bijgaand juryrapport lees je alvast waar de verschillende boeken (en dus de webinars) over gaan en het oordeel van de jury. Het winnende boek wordt in de desbetreffende webinar bekendgemaakt, dus het kan maar zo zijn dat je hier getuige van bent! 

Aanmelden
Om je aan te melden voor de Webinar van Ard-Pieter de Man ea klik je hier. Doe het snel, want er kunnen per webinar maximaal 30 leden deelnemen. 
Na afloop van elke webinar publiceren we deze in het ledendeel van onze website. Daar kun je het dan alsnog/nogmaals bekijken.

Officiële uitreiking
Op 6 oktober zal de winnaar van Ooa Boek van het Jaar 2020 tijdens het Ooa-moment van de Orde live worden gehuldigd en zijn/haar prijs in ontvangst nemen.

Programma webinars  
Donderdag 14 mei - Godfried IJsseling - De zelfbewuste leider
Dinsdag 19 mei - An Kramer - Ben jij al activist? 
Dinsdag 26 mei - Hans Wopereis - Bezieling werkt
Donderdag 28 mei - Huib Modderkolk - Het is oorlog en niemand die het ziet
Donderdag 4 juni - Leike van Oss & Brechtje Kessener - Meer dan de som der delen
Donderdag 11 juni - Manon Ruijters - Mijn buitenste binnenAanmeldlink
https://www.ooa.nl/agenda/5eb54520af6f1e016c872463/Webinar-%22How-to-survive-the-organizational-revolution%22-door-Ard-Pieter-de-Man,-Pieter-Koene-en-Martijn-Ars-(auteurs-shortlist-Ooa-Boek-van-het-Jaar-2020)