• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Agenda / Pitch Training - maak impact met je presentatie!
Pitch Training - maak impact met je presentatie!
Datum
04-12-2019

Omschrijving

Als je slechts 3 minuten hebt om je verhaal te houden, is het belangrijk om écht de kern van je boodschap helder te hebben. Wil jij graag leren een korte, bondige elevator pitch te houden? Wij leren je hoe je dat moet doen in deze training.



Extra informatie

Wat leer je in deze training?
Een verhaal is zo goed als de manier waarop het verteld wordt. Jouw presentatievaardigheden worden in deze training naar een hoger niveau getild. Een goede verhaalstructuur is daarbij essentieel. Als je weinig tijd hebt, moet je weten wat je gaat vertellen. Dat leer je niet achterover leunend, maar door te doen. In een pressure cooking setting ga je actief aan de slag met jouw verhaal en manier van presenteren zodat je pitch op inhoud, structuur én vorm optimaal jouw boodschap over brengt.

Na afloop van de training:
- Beschik je over een pitch die indruk maakt
- Weet je wat de belangrijkste verhaalelementen zijn en hoe je deze kunt toepassen voor verschillende doeleinden
- Ben je in staat een verhaallijn te kiezen die aansluit bij jouw doel
- Heb je helder hoe verschillende manieren van vertellen invloed hebben op de effectiviteit van je pitch

Voor wie is de training bedoeld?
Deze training is gericht op mensen die kort de tijd hebben om anderen hun verhaal je vertellen. Moet jij weleens snel je manager overtuigen van jouw visie of wil je binnenkort spreken op een congres en heb je daar slechts een paar minuten spreektijd? Dan is deze training wat voor jou. Ook geschikt voor mensen die veel sales doen of  een pitch nodig hebben voor een video, bijvoorbeeld voor een crowdfunding website.

Onze ervaring

Als opleider worden wij goed beoordeeld  op opleidingen website Springest.nl. Lees hier ook hoe deelnemers onze trainingen ervaren: www.springest.nl/gridd-consultancy#ervaringen.

Wij hebben zowel ervaring in het geven van deze training voor (grote) groepen als persoonlijke coaching op dit gebied. Onze collega Mark is regelmatig spreker op congressen en sprekerscoach van onder andere sprekers op TEDxYouthUtrecht 2017.

Bekijk ook eens dit artikel op Frankwatching.com over impactful presentations, deze toptip waarin we drie belangrijke elementen van storytelling met je delen, bestudeer onze storytelling infographic of lees in onze blog over voorbeelden van storytelling strategie.

Ook hebben een mobiele app ontwikkeld, genaamd Bizz Story,  die je helpt om de perfecte storyline voor je verhaal te vinden, passend bij je doel, doelgroep en soort verhaal.

Praktische informatie
- De training duurt een dagdeel, van 13.00u tot 17.00u
- De investering is €349,- per persoon, exclusief BTW en inclusief koffie, thee en wat lekkers
- Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Waar en wanneer?
Deze training vindt regelmatig plaats, dus als je interesse hebt, geef dat dan aan op onze trainingpagina

Ook is het mogelijk om een training inhouse bij jouw organisatie te organiseren, dus neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze trainingen vinden plaats in Utrecht of Enschede. Beide locaties zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.



Aanmeldlink
https://www.gridd.nl/academy/pitch-training/

Aangemeld door: Nicky Meijer van Gridd