Home / Agenda / START 11E LICHTING ZESDAAGSE BASISOPLEIDING MANAGEMENT CONSULTING
START 11E LICHTING ZESDAAGSE BASISOPLEIDING MANAGEMENT CONSULTING
Datum
19-11-2018

Omschrijving

De Basisopleiding Management Consulting (BMC) is gericht op professionals die hun adviesvaardigheden willen vergroten. In 2 x 3 dagen wordt de deelnemer geleerd te adviseren met impact.

De BMC is zeer geschikt voor beginnende organisatieadviseurs, interne adviseurs (bijvoorbeeld HRM, Communicatie, Finance), IT-, audit- of control specialisten die willen opschuiven naar het adviesvak en andere professionals die een adviespositie hebben, zoals advocaten, accountants en ingenieurs. Groepsomvang is 6 tot 16 deelnemers.

De BMC is opgebouwd uit twee modules van 3 aaneengesloten dagen. Beide modules vragen enige voorbereiding van de deelnemers. De stijl van de opleiding kenmerkt zich door een hoge mate van interactie en oefening met de aangereikte kennis en de eigen ingebrachte praktijk.

De docenten van de BMC hebben hun sporen verdiend in de academische wereld en in het veld.

Tijdens de management consulting modules van 2 x 3 dagen is er tenminste aandacht voor de volgende onderwerpen:

Module 1: Plaats- en richtingsbepaling in het vak, Doorgronden van de complexiteit van helpen Verschillende adviesbenaderingen van elkaar onderscheiden

Module 2: Partner in business worden De ethiek van consultants, Overtuigend argumenteren & rapporteren.

U leert verschillende adviesstijlen en -aanpakken te beheersen aan de hand van vraagstukken, problemen en dilemma's uit uw eigen praktijk. U werkt met docenten die uw leerproces modereren op basis van hun praktijkervaring als adviseur en academische expertise.Extra informatie

Kosten:

€ 3995,- inclusief verblijfskosten en literatuur

Voor meer informatie: m.scholze@vu.nlAanmeldlink
http://www.vu.nl/acmc

Aangemeld door: Myrthe Scholze van Vrije Universiteit