• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Agenda / Symposium Samenwerking Corporates & Startups
Symposium Samenwerking Corporates & Startups
Datum
14-11-2019

Omschrijving

Stichting Management Studies (VNO-NCW) presenteert haar onderzoek naar de samenwerking tussen grote ondernemingen – corporates – en veelbelovende startups in (e-)boekvorm. Op donderdag 14 november worden het onderzoek en het boek Samen Innoveren gepresenteerd tijdens een symposium op het hoofdkantoor van Randstad in Diemen.

Het onderzoek is uitgevoerd door een team van de Universiteit Tilburg met Jessica van en Bosch, Chris Eveleens, Aswin van Oijen, Bas van der Starre en Jan Peter van den Toren. Het boek wordt uitgegeven door Mediawerf en kost € 24,95.

Het eerste exemplaar van het boek wordt aangeboden aan Harry van Dorenmalen, voormalig CEO van IBM Nederland en voorzitter van het samenwerkingsverband van Nederlandse corporates CoSta. Tijdens de presentatie komen onder meer Harry van de Kraats, voorzitter van de Stichting Management Studies en hoogleraar Hans Gerrits, vice-president van Capgemini Invent aan het woord. Het onderzoek zelf – Samenwerking Corporates & Startups – wordt gepresenteerd door onderzoeker Jessica van den Bosch, gevolgd door een debat met de panelleden van corporates en startups.Extra informatie

Aanmelden

Aanmelden voor het symposium kan hier.

Programma

15:30 – Ontvangst

16:00 – Welkom door Harry van de Kraats, algemeen directeur Algemene Werkgeversvereniging Nederland (AWVN), directeur Sociale Zaken VNO-NCW MKB Nederland en voorzitter Stichting Management Studies (SMS).

16:05 – Inleiding door dagvoorzitter Han Gerrits, Hoogleraar VU, VP Capgemini Invent, bestuurslid SMS en voorzitter programmacommissie Stichting Management Studies.

16:15 – Presentatie van ‘Samenwerking Corporates & Startups’ door Jessica van den Bosch.

16:40 – Aanbieding van het boek aan een CEO gevolgd door korte reflecties.

17:00 – Debat met panelleden van Corporates en Startups onder leiding van Han Gerrits.

18:00 – Afsluiting met hapje en drankje.Aanmeldlink
https://managementstudies.nl/symposium/