• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Agenda / Training Bizz Draw - verdieping: Leer visueel communiceren met een gestructureerde, deelbare visual!
Training Bizz Draw - verdieping: Leer visueel communiceren met een gestructureerde, deelbare visual!
Datum
27-06-2019

Omschrijving

Geloof jij in de kracht van beeld en heb je de eerste stappen al gezet om te tekenen op je werk? Leuk! Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een boodschap beter blijft hangen als je het tekent. Wil je jouw vaardigheden in visualisatie naar een hoger plan brengen en effectieve, verhalende visuals maken? Dan is deze training verdiepende Bizz Draw training iets voor jou!Extra informatie

Wat leer je in deze training?
In deze training verdiep je je tekenkennis. Het is bijvoorbeeld een mooi vervolg op onze training ‘Bizz Draw – basis’. Je leert om meer te tekenen dan losse iconen en visuals, door je tekening een richting en een verhaal mee te geven. Aan de hand van opdrachten ga je aan de slag om te leren een effectieve visual te maken. Het doel van deze training is om te leren visuals te maken in een zakelijke setting.

Na afloop van de training:
- Ben je in staat om een effectieve visual te maken om jouw verhaal te communiceren
- Beschik je over verschillende structuren die je kan gebruiken om een visual doelgericht vorm te geven
- Zijn je tekentechnieken aangescherpt
- Weet je hoe je verhalende visuals in kan zetten voor effectieve communicatie

Voor wie is de training bedoeld?
Als jij al op pad bent in de wereld van zakelijk tekenen, dan kun je bij ons terecht om jouw kennis en kunde te verdiepen. Jij wilt leren om structuur te zien in losse elementen om op die manier je te helpen een zakelijk inzetbare effective visual te maken.

Onze ervaring
Wij helpen regelmatig onze klanten om hun visie, aanpak of ecosysteem vorm te geven door hun woorden om te zetten in beeld. Dit mondt vaak uit in visuals die hen in staat stellen om hun verhaal te vertellen. Een mooi voorbeeld van een klant case is bijvoorbeeld Kennispark Twente.
Daarnaast hebben we ook de Bizz Draw app ontwikkeld die je een visuele bibliotheek biedt om visualisatie in de werkomgeving te stimuleren. Deze is te downloaden in de App Store en de Google Play Store. In onze blog kun je ook meer lezen over het onderwerp van deze training, bijvoorbeeld over richtlijnen voor de creatie van effectieve visuals.

Praktische informatie
- De training duurt een dagdeel.
- Tekenmateriaal is aanwezig.
- De investering is €349,- per persoon, exclusief BTW en inclusief koffie, thee en wat lekkers.
- Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Inschrijven
Lees meer informatie of schrijf je in via onze website: gridd.nl/academy/bizz-draw-verdieping

Andere data en locatie
Deze training vindt regelmatig plaats. Data zijn in overleg met de deelnemers. Ook is het mogelijk om een training inhouse bij jouw organisatie te organiseren, dus neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze trainingen vinden plaats in Utrecht of Enschede. Beide locaties zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.Aanmeldlink
https://www.gridd.nl/academy/bizz-draw-verdieping/

Aangemeld door: Nicky Meijer van Gridd