• Mediawerf
 • Management & Consulting
 • Goed Bestuur & Toezicht
 • HMR
 • Knowly
Home / Agenda / Zomertraining: Teken Live!
Zomertraining: Teken Live!
Datum
06-08-2020

Omschrijving

Leer live tekenen tijdens presentaties en gesprekken

Wil jij er deze zomer op uit om te werken aan je creatieve presentatieskills? Samen met andere adviseurs? Sta jij regelmatig voor een publiek om jezelf, je ideeën of oplossingen te presenteren? En wil je ontdekken hoe je dat nog overtuigender doet door live te tekenen? Zoek je een interactieve manier in gesprek te komen met je publiek? En wil je ervaren hoe live tekenen daarbij helpt? Doe dan mee met deze creatieve zomertraining 'Teken Live!'.Extra informatie

Presenteer met de stift
In deze training ga je aan de slag met een eigen case en oefen je met het tekenen voor een live publiek. Je maakt kennis met verschillende storytelling-principes waarmee je dat op een overtuigende manier doet. En ontdekt hoe je jouw verhaal op een heldere, inspirerende manier opbouwt terwijl je praat.

 

Voer visuele gesprekken
Vervolgens ontdek je hoe je beeld gericht inzet om het gesprek met je publiek aan te gaan. We verkennen verschillende visuele structuren die je daarbij kunt inzetten en onderzoeken het gebruik van visuele metaforen. Aan het eind van de dag, heb je veel getekend en geoefend met het opbouwen en presenteren van een verhaal en het live verwerken van feedback. En heb je ervaren hoe je beeld inzet om een dialoog op gang te brengen met je publiek.

 

Teken online
De vaardigheden en principes die je in deze training leert, kun je ook toepassen in online bijeenkomsten en gesprekken. Na afloop van de training ontvang je een hand-out met tips en tricks voor het opzetten en uitvoeren van live getekende presentaties, online.

 

Voor wie is deze training geschikt?
Deze training is bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met visueel werken en tekenen en meer vertrouwen willen opdoen in hun teken-presentatievaardigheden en het voeren van een constructief visueel gesprek.

 

Heb je nog geen ervaring?

Geen probleem. Je kunt vooraf, tegen gereduceerd tarief, de e-learning TekenStart volgen. Tevens ontvangt iedere deelnemer het boek Teken het maar!, boordevol inspiratie en teken-oefeningen die je helpen een vliegende start te maken met het tekenen.

In de training Teken Live! leer je:

 • Jouw ideeën en oplossingen op een inspirerende visuele manier presenteren;
 • Krachtige verhalen bedenken en tekenen;
 • Live tekenen op whiteboard of flipover en daarbij de interactie aangaan met je publiek;
 • Een eigen verhaal tekenen en uittesten op je publiek;
 • Visuele structuren en metaforen gebruiken om in gesprek te gaan met je publiek;
 • Live feedback verwerken van je publiek door te tekenen;
 • Het eindresultaat digitaliseren en delen;
 • Het geleerde toepassen in een online omgeving.

Locatie, data en kosten
Deze investering voor de training bedraagt 349 euro. Dat is inclusief het boek Teken het maar! en een goed verzorgde lunch. We beginnen om 10.00 uur en eindigen rond 16.30 uur. De zomereditie van deze training vindt plaats op een ruime locatie in de natuur, tussen de middag trek je er zo op uit. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles coronaproof wordt opgezet. Je kunt de training volgen op:

 • Donderdag 6 augustus op een landelijk gelegen buitenlocatie in de provincie Utrecht

 

Meld je aan

Aanmelden kan via https://sanneslopsema.nl/training/teken-live

Of per mail: info@sanneslopsema.nl

Nog vragen? Bel met Sanne Slopsema op 06-41376594

 


Aanmeldlink
https://sanneslopsema.nl/training/teken-live