• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Bureaus / AT Osborne
Bureau

AT Osborne

AT Osborne

AT Osborne lost ruimtelijke vraagstukken op. Onderscheidend is de verbinding tussen plannen en praktijk. U kunt onze consultants en managers inschakelen voor strategische vraagstukken of een second opinion, maar ook voor de volledige begeleiding van uw investeringsproject. Daarmee kunt u van begin tot eind op AT Osborne rekenen.AT Osborne is een multidisciplinair bureau met 150 specialisten. Samen leveren zij alle denkbare diensten, van project- en procesmanagers tot experts op het gebied van financiën, techniek of juridische vraagstukken. Zij zijn snel en op uw maat inzetbaar. De mensen van AT Osborne zijn vindingrijk en daadkrachtig. Met als drive de beste oplossing voor u.

Onze opdrachtgevers bevinden zich zowel in de publieke sector als daarbuiten. Belangrijke publieke opdrachtgevers zijn ministeries, provincies en gemeenten. Daarbuiten zijn we zeer actief in de gezondheidszorgsector, bij onderwijsinstellingen, woningcorporaties en zakelijke dienstverleners. Wij zijn actief op de vakgebieden Huisvesting & Vastgoed, Infrastructuur, Gebiedsontwikkeling en Milieu. Ook voor interim opdrachten, public management en juridisch advies of advocatuur kunt u bij ons terecht.
De diensten die AT Osborne levert omvatten de hele range van strategie tot implementatie. Denk daarbij aan het verrichten van haalbaarheidsonderzoek, conceptontwikkeling, opstellen van een programma van eisen, huisvestingsmanagement, interim management, project- en procesmanagement, programmamanagement, omgevingsmanagement, bouwkostenadvies en financieel management, facility management, juridische advisering, interim-management, communicatie, contractering en aanbesteding, risicomanagement, kwaliteitsmanagement, second opinions, projectaudits en trainingen.

AT Osborne is een onafhankelijk bureau met vestigingen in Utrecht, Brussel en Parijs.
AT Osborne staat op een fraaie tweede plaats bij het recente onderzoek naar de reputatie van Nederlandse Adviesbureaus. Dit onderzoek wordt gehouden onder bedrijven die actief zijn in de ruimtelijke sector, en bestrijkt onderwerpen als Servicegerichtheid, Innovatief, Bedrijfsmatige werkwijze, Goed Werkgeverschap, Transparant, Maatschappelijk Verantwoord en Financiële prestaties. Voor meer informatie over het werken bij AT Osborne kunt u terecht op onze website: http://www.atosborne.nl/werken-bij-at-osborne


Contactinformatie
J. F. Kennedylaan 100
3740 AD  Baarn
Telefoon: +31 (0) 35- 543 43 43
E-mail: info@atosborne.nl
Website: http://www.atosborne.nl/
Medewerkers
Artikelen
Vacatures