• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Bureaus / Balkon, Het
Bureau , Opleider

Balkon, Het

Balkon, Het

Het Balkon
Opleidingscentrum voor ervaren professionals. 
Het Balkon biedt een compleet aanbod trainingen en opleidingen voor ervaren professionals (o.a. trainers, coaches, adviseurs, (interim)managers en loopbaanbegeleiders). Onze specialisatie? Kennis van psychologie en organisatie, en onze ervaring met psychotherapeutische methoden toegankelijk maken voor coaching, training, advisering en management. Kenmerken van al onze opleidingen: diepgaand, verrassend, speels en praktisch.
Zie voor uitgebreide informatie onze site: www.hetbalkon.nl

Twee programma's uitgelicht:

* In de Training Mentaliserend coachen leer je in drie dagen werken met mensen met weinig zelfreflectie en inlevingsvermogen. Het gaat om cliënten of collega's die alles buiten zichzelf leggen, vaak snel emotioneel reageren en niet altijd genuanceerd kunnen denken. Mentaliseren betekent kunnen voelen en denken over je eigen voelen en denken en dat van anderen. Voor sommige mensen niet vanzelfsprekend! Een training voor ervaren professionals zoals coaches, teamleiders, managers, organisatieadviseurs e.a. Begeleiders zijn René Meijer en Peter Bleumer, auteurs van het boek: Mentaliserend coachen: bevorder zelfreflectie en inlevingsvermogen in organisaties.

Meer informatie: tel: 0575 - 743709 of email: info@hetbalkon.nl

* in de Training Groepsdynamica: Trainen van teams leer je in vier dagen onbewuste groepsprocessen te herkennen en leer je werken met onderstromen en verborgen patronen in teams. Je oefent met interventies waarbij je gebruik maakt van het groepsproces zelf. Je krijgt inzicht in de verborgen dynamiek van groepen en teams. Er is gelegenheid eigen casuïstiek in te brengen. Een training voor ervaren professionals zoals coaches, teamleiders, managers, organisatieadviseurs e.a. Begeleiders zijn René Meijer en Lex Mulder, auteurs van het boek De hei op! Een groepsdynamische aanpak voor teamontwikkeling.

Meer informatie: tel: 0575 - 743709 of email: info@hetbalkon.nl

Zie hieronder een compleet overzicht van ons actuele programma-aanbod.
 


Contactinformatie
Oudewand 39B
7201 LK  Zutphen
Telefoon: 0575-743709
E-mail: info@hetbalkon.nl
Website: http://www.hetbalkon.nl
Medewerkers
Vacatures