• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Bureaus / Consort
Bureau

Consort

Consort

In 2004 hebben Dick van Ginkel, Frank Hüsken en Jan Streefkerk Consort opgericht. Na een gezamenlijke periode als organisatieadviseurs bij GITP zagen zij bij opdrachtgevers de vraag groeien naar meer persoonlijk advies geborgd in stevige kennis van de sectorontwikkelingen (inhoud) en advieservaring (proces).

Adviseurs van Consort hebben allen hun roots in een of meer maatschappelijke sectoren, kennen de ontwikkelingen en spreken de taal van de opdrachtgevers. Voor ons staat voorop dat iedere adviesvraag uniek is en een eigen aanpak verdient. Wederzijds vertrouwen in een zorgvuldig proces creëert een omgeving waarin wij met de opdrachtgever tot samenwerking komen. Alle adviseurs van Consort zijn professioneel geschoold in het adviesvak, maar hebben ook met de voeten in de klei gestaan als manager/bestuurder. Zij weten waar ze het over hebben en kunnen zich ook verplaatsen in de positie van de opdrachtgever.

Consort is een qua vaste bezetting een klein bureau, daarmee kunnen we gemakkelijk meebewegen met de vraag van opdrachtgevers. In het netwerk van Consort beschikken we over gelijkwaardige collega’s die zonodig bij de opdrachtgever kunnen worden geïntroduceerd

Tenslotte, alle adviseurs van Consort zijn lid van de Orde van Organisatieadviseurs (OOA) en in bezit van het CMC predicaat (Certified Management Consultant) als teken van hun permanente professionele ontwikkeling. Consort is vanaf het begin betrokken bij de OOA en zet zich actief in voor de kwaliteitsontwikkeling van het adviesvak. Dick van Ginkel was bestuurslid van de OOA van 2004 - 2012, en Frank Husken maakt vanaf 2013 deel uit van het OOA bestuur.


Contactinformatie

 
Telefoon: 030 221 71 42
E-mail: info@consortgroep.nl
Website: http://www.consortgroep.nl
Medewerkers
Vacatures