• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Bureaus / De Beuk
Bureau

De Beuk

De Beuk

De Beuk is gestart in 1978. Opgericht door vijf maatschappelijk bevlogen mannen uit de wereld van sociaal-democratische politiek en media. Hun eerste werkzaamheden waren presentatie- en mediatrainingen aan Tweede Kamerleden, gericht op - ook toen al - het verkleinen van de kloof  tussen politiek en burgers.

Vanaf het eerste moment is De Beuk te typeren als een netwerk van creatieve en ondernemende professionals. Drijfveer was om met ons vakinhoudelijk vermogen een bijdrage te leveren aan een samenleving waarin mensen zich thuis voelen, waaraan ze willen en kunnen deelnemen en waarin ze zich ontwikkelen. Onderwerpen als participatie en medezeggenschap, sociale innovatie, vitale klantgerichte organisaties stonden vaak op onze agenda en zijn eigentijds actueel.

We zijn betrokken bij veel belangrijke maatschappelijke organisaties en hun roerige geschiedenissen. Onze nieuwsgierigheid en betrokkenheid zorgen ervoor dat we steeds aan de voorkant van maatschappelijke ontwikkelingen aan de slag zijn: veranderende arbeidsverhoudingen en medezeggenschap, nieuw samenspel tussen overheid, burgers en maatschappelijke organisaties, cocreatie in gebiedsontwikkeling, decentralisaties in het sociale domein - wij pakken het op en brengen het verder.

 

ACP
De Beuk is een gecertificeerd ACP-bureau (meer informatie: ACP-register)


Contactinformatie
Breed 36
1621 KC  Hoorn
Telefoon: 085 760 21 41
E-mail: info@beuk.nl
Website: http://www.beuk.nl/
Medewerkers
Vacatures