• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Bureaus / Rijnconsult
Bureau , Opleider

Rijnconsult

Rijnconsult

Wij zijn gedreven om mensen binnen en tussen organisaties slimmer te laten (samen)werken. We zien dit als een continu proces, waarin altijd verbetering mogelijk is. Lean Management, Leiderschap en Ketens & Netwerken zijn voor ons de hefbomen om de effectiviteit van de samenwerking te vergroten .

Met onze klanten werken we samen. Dat maakt dat onze resultaten toepasbaar. Met meer dan 35 jaar ervaring hebben we vele bedrijven en organisaties geholpen, in zowel het bedrijfsleven als in de (semi) overheid. Door onze samenwerking met ICG, een alliantie van diverse Europese consultancyorganisaties, werken we ook aan internationale vraagstukken. Onze klanten werken graag met ons samen en waarderen ons gemiddeld met een 8,7.

Resultaat voor de (klant van de) klant staat bij ons voorop. Bij Lean Management maken wij graag de besparingen en waarde toevoegingen concreet. Bij Ketens & Netwerken nemen wij vaak zelf risico of het heft in handen om een samenwerking van de grond te trekken. Leiderschapstrajecten en trainingen sluiten maximaal aan op de realiteit van alledag (on-the-job). Onze interim managers hebben altijd eerdere ervaring in de betreffende sector en op het vraagstuk en kunnen dus altijd direct aan de slag om resultaat te boeken.

Wij doen dit als adviseur, interim manager en/of trainer en zijn het is onze professionele norm om klanten duurzaam te versterken. We zijn met 45 adviseurs en iedereen heeft een eigen professionele identiteit en streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit vanuit actuele professionele normen en klantperspectief.

Wij nemen niet alleen de verantwoordelijkheid voor het goed uitvoeren van projecten bij opdrachtgevers, maar ook voor het reilen en zeilen van het eigen bureau.


Contactinformatie
Orteliuslaan 1000
3528 BD  Utrecht
Telefoon: +31 (0) 30-298 42 50
E-mail: secretariaat@rijnconsult.nl
Website: http://www.rijnconsult.nl/
Medewerkers
Artikelen
Vacatures