• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Bureaus / TEN HAVE Change Management
Bureau , Aanbieder tools

TEN HAVE Change Management

TEN HAVE Change Management

TEN HAVE Change Management is een toonzettend en toonaangevend organisatieadviesbureau op het gebied van verandermanagement. Voor en met onze opdrachtgevers geven wij invulling aan professioneel marktleiderschap.

Onze ambitie is om op ons vakgebied het beste van het beste in huis te hebben. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen bij het realiseren van de door hen gewenste verandering.

“What you get is what you need.”

Real Change

Uitgangspunt bij een verandering wordt altijd gevormd door de dromen, ambities en doelen van de mensen en de organisaties waarmee wij werken. Wij ondersteunen de realisatie daarvan door ze te verbinden met de beste beschikbare kennis, inzichten en ideeën op het gebied van verandermanagement. Wij vertalen een scherpe diagnose in een ontwerp van een verandertraject. Hiermee geven wij invulling aan 'connective change', de noodzakelijke stap tussen de strategie en de implementatie.

TEN HAVE Change Management

TEN HAVE Change Management heeft met drie partners en een uitgebalanceerd team van professionals zeer grote ervaring op het gebied van verandermanagement. Uitgangspunt voor het uitvoeren van onze opdrachten is telkens dat het beste team wordt ingezet voor het betreffende vraagstuk.

Ga hier naar de website van TEN HAVE Change Management en bekijk hier de artikelendatabank.


Contactinformatie
Herculeslaan 188
3584 AB  Utrecht
Telefoon: 030-8906390
E-mail: info@tenhavecm.com
Website: www.tenhavecm.com
Medewerkers
Vacatures