• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / A.T. Kearney wijzigt naam in Kearney
Nieuws

A.T. Kearney wijzigt naam in Kearney

A.T. Kearney wijzigt naam in Kearney

16 januari 2020 - Na een rebranding van A.T. Kearney zijn de letters A.T. uit de bedrijfsnaam verdwenen. De firma gaat vanaf nu door het leven als Kearney en verlegde ook de merkstrategie.

A.T. Kearney wijzigt naam in Kearney

Door de rebranding zijn de initialen van oprichter, Andrew Thomas Kearney, uit de naam gehaald. Met de veranderde bedrijfsnaam wil Kearney meer de nadruk leggen op de gemeenschap van Kearney-medewerkers in plaats van de oprichter. “Tientallen jaren lang was ons merk gecentreerd rondom ons verleden”, legt Kearney-partner Abby Klanecky de keuze voor de naamswijziging uit. “Met de familienaam Kearney blijven we trouw aan onze oorsprong, maar omarmen we ook de toekomst.”

Persoonlijk

Marketingstrategiebureau Siegel+Gale voerde de rebranding van Kearney uit. Naast de naamswijziging sleutelt het strategiehuis ook aan de merkstrategie. Klanecky: “Onze mensen zijn ons merk. En onze rebranding focust juist op dat persoonlijke.”

Ook voor de Nederlandse tak van Kearney is de rebranding doorgevoerd. Het bedrijf heeft een kantoor in Nederland, gevestigd in Amsterdam.