• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Accenture neemt innovatiebedrijf Happen over
Nieuws

Accenture neemt innovatiebedrijf Happen over

Accenture neemt innovatiebedrijf Happen over

24 oktober 2019 - Adviesreus Accenture breidt haar innovatiedienstverlening uit met de overname van Happen. Het innovatiebureau vergroot de mogelijkheden van Accenture op het gebied van innovatie en analytics.

Accenture neemt innovatiebedrijf Happen over

Happen heeft het hoofdkantoor in Londen, New Jersey en in Amsterdam en zet in op strategie, design, ideatie en onderzoek. De medewerkers van Happen worden bij de Product Industry X.0-tak van Accenture gevoegd. Eric Schaeffer, senior managing director bij Accenture, is ziet nieuwe mogelijkheden door de overname. “Door datagedreven intelligence in het beslissingsproces van klanten te brengen, helpt Happen bedrijven innovatieve producten, diensten en ervaringen op maat te maken voor een customer-centric bedrijfsvoering. De acquisitie breidt de analytics-, design- en engineeringsmogelijkheden uit, die wij gebruiken om klanten te ondersteunen.”

Een overnamebedrag is niet bekend gemaakt door beide partijen. Eerder dit jaar nam Accenture het Spaanse big databedrijf Pragsis Bidoop over en ook innovatiebedrijf ?What If!.