Home / Nieuws / Algemeen / ADVERTENTIE - Greep op onderstromen in teams!
Nieuws

ADVERTENTIE - Greep op onderstromen in teams!

ADVERTENTIE - Greep op onderstromen in teams!

16 mei 2018 - Teamleden werken individueel en samen aan een taak: goed onderwijs, prettige dienstverlening, effectieve financiële administratie enzovoort. Bij goede samenwerking is één + één drie. Maar hoe kun je nu als leidinggevende of als consultant effectieve en plezierige samenwerking bevorderen? Hoe haal je het beste uit een team?

ADVERTENTIE - Greep op onderstromen in teams!

En soms ontstaan er misverstanden, wrijvingen,  onbegrip. Openlijk, maar vaak ook onderhuids en in de onderstroom. Mogelijke gevolgen: spanning, vermijding en elkaar niet aanspreken. Wat kun je doen als manager of teamcoach om dit aan de orde te stellen?

In de training Groepsdynamica (12 t/m 15 juni) van Opleidingscentrum het Balkon krijg je inzicht in hoe je samenwerking in een team kunt versterken. En hoe je kunt herkennen wat er bij teams speelt in de onderstroom. Je krijgt de beschikking over interventies die je direct kunt toepassen in jouw praktijk. Een verdiepend programma voor ervaren professionals met begeleiding door Lex Mulder en René Meijer, auteurs van het boek ‘De Hei op! Een groepsdynamische aanpak voor teamontwikkeling’. Zie www.hetbalkon.nl.