• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Adviesbureau Mobilee bovenaan nieuwe MT1000
Nieuws

Adviesbureau Mobilee bovenaan nieuwe MT1000

Adviesbureau Mobilee bovenaan nieuwe MT1000

17 december 2020 - MT/Sprout heeft de nieuwe MT1000-lijst gepubliceerd. Op de lijst met beste dienstverleners staat het Utrechtse adviesbureau Mobilee management & advies bovenaan. Ook hoog genoteerd is het bureau RedFoxBlue op plek 7. PNO Consultants staat op nummer 20.

Adviesbureau Mobilee bovenaan nieuwe MT1000

In de jaarlijkse MT1000 worden zakelijke dienstverleners beoordeeld op klantgerichtheid, productleiderschap, excellente uitvoering en de Net Promoter Score (NPS). Het onderzoek is uitgevoerd door het Amsterdam Centre for Business Innovation van prof. Henk Volberda. Naast Mobilee, RedFoxBlue en PNO Consultants staan ook TwynstraGudde (62) en &samhoud (87) in de top 100. In specifieke categorieën vinden we andere adviesbureaus terug. Zoals in de categorie organisatie-advies. Ook daar topt het bureau Mobilee de lijst, gevolgd door PNO Consultants en Berenschot.

De categorie strategie-advies wordt gedomineerd door Turner Strategie-Executie. Twynstra Gudde en SparkOptimus staan op respectievelijk twee en drie. In een andere categorie, interim-management, doet DPA het goed. Het bureau gaat Bisnez en TwynstraGudde Interim Management vooraf.