• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Alleen of aansluiten bij een professioneel netwerk?
Nieuws

Alleen of aansluiten bij een professioneel netwerk?

Alleen of aansluiten bij een professioneel netwerk?

03 oktober 2019 - Coöperatieve Vereniging De Beuk organiseert een focusgroep over deze vraag en nodigt je daarvoor uit op de middag van 2 december.

Alleen of aansluiten bij een professioneel netwerk?

Het bestaan als zelfstandig adviseur, procesbegeleider, programmamanager of trainer is aantrekkelijk. Geen baas, geen regels, geen opgelegde targets. De mogelijke keerzijde is dat je blik vernauwt, je ontwikkeling stagneert en je kritische en prettige collega’s mist.

Doorgroeien

Coöperatieve Vereniging De Beuk bestaat vijf jaar. De negen leden van diverse professionele pluimage zijn blij met hun zelfstandigheid én met deze organisatievorm. CV De Beuk heeft wortels die teruggaan tot in de jaren tachtig, als adviesbureau met  dienstverbanden en een directie. Zie www.beuk.nl.

In een focusgroep onderzoekt  De Beuk motieven en wensen bij professionals over de vraag: Alleen of aansluiten? CV De Beuk wil naar doorgroeien naar vijftien leden in de komende tijd.

Thuisbasis en ontwikkelplatform

In de Coöperatieve Vereniging vinden de huidige leden (zakelijk zelfstandig, professioneel verbonden) een professionele thuisbasis en ontwikkelplatform. Intervisie, een nieuwe aanpak onderzoeken, een maatschappelijke ontwikkeling bespreken, een klankbord vormen voor innovatie: dat is wat we doen op de maandelijkse ‘Beukdagen’.

Speelt de vraag of je je wilt aansluiten bij een netwerk als De Beuk ook bij jou door het hoofd? Spreekt het je aan daarover met collega-zelfstandigen in gesprek te gaan? Zin in deelname aan de focusgroep op maandagmiddag 2 december in Utrecht of wil je eerst meer informatie? Dat kan, via info@beuk.nl.