• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Ambitieus PA wil verdubbeling resultaten en verkent nieuwe groeiplannen
Nieuws

Ambitieus PA wil verdubbeling resultaten en verkent nieuwe groeiplannen

Ambitieus PA wil verdubbeling resultaten en verkent nieuwe groeiplannen

21 februari 2020 - PA Consulting heeft tijdens de presentatie van de wereldwijde jaarcijfers ambitieuze groeiplannen uit de doeken gedaan. Na een recordomzet in 2019 wil het concern binnen vijf jaar de resultaten verdubbelen.

Ambitieus PA wil verdubbeling resultaten en verkent nieuwe groeiplannen

In 2019 realiseerde PA Consulting een jaaromzet van 500 miljoen Britse pond, een record. De stijging van 10 procent ten opzichte van 2018 doet het bureau met zelfvertrouwen naar de toekomst kijken. Binnen vijf jaar verwacht PA de resultaten te hebben verdubbeld.

Nieuwe overnames op de rol

In 2015 nam investeerder The Carlyle Group een meerderheidsbelang van 51 procent in PA Consulting. Die financiële armslag die de firma hierdoor kreeg uitte zich in diverse overnames. Zoals die van de Amerikaanse groeistrateeg 4iNNO vorig jaar. Door de sterke bedrijfsresultaten van de afgelopen jaren, verkent het bestuur van PA opnieuw de mogelijkheden voor nieuwe overnames en financiële belangen in bedrijven. Hiermee blijft PA Consulting een onafhankelijk adviesbureau. CEO Alan Middleton: “PA heeft een heldere missie en een bewezen reputatie als het aankomt op bovengemiddelde groei. We zijn perfect gepositioneerd om onze ambitieuze groeiplannen waar te maken, door innovatie bij onze klanten én onze medewerkers te blijven stimuleren.”

Foto: PA Consulting