• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Amerikaanse consultancy 4iNNO onderdeel van PA Consulting
Nieuws

Amerikaanse consultancy 4iNNO onderdeel van PA Consulting

Amerikaanse consultancy 4iNNO onderdeel van PA Consulting

09 juli 2019 - Adviesbureau PA Consulting heeft met het binnenhalen van innovatieadviesbureau 4iNNO de vijfde overname in korte tijd gedaan. Het bedrijf moet vooral een stevige aanvulling zijn op het bestaande portfolio dat PA nu al heeft op het gebied van strategie, innovatie en de ontwikkeling van nieuwe producten.

Amerikaanse consultancy 4iNNO onderdeel van PA Consulting

Het Amerikaanse 4iNNO levert nieuwe productplatforms om belangrijke innovaties en omzetgroei te stimuleren bij grote consumentenmerken. Volgens PA zorgen fundamentele veranderingen in het koopgedrag van consumenten ervoor dat fabrikanten en retailers constant moeten innoveren. Hoofd van PA Consulting in Noord- en Zuid-Amerika, Ken Toombs, is verheugd dat het team van 4iNNO zich aansluit. “We hebben een lange traditie in het werken in de consumentensector, zowel bij producenten van consumentenartikelen, als bij merkeigenaren en detailhandelaren. Naast schaalgrootte brengt het 4iNNO-team nog meer diepte aan in onze bestaande expertise op het gebied van consumenten en innovatie, en  verbetert het onze aanwezigheid in Amerika. Dit is een geweldige toevoeging aan PA.”

In de afgelopen anderhalf jaar deed PA al meer acquisities. In oktober 2018 nam het bedrijf in de VS adviesbureau Essential Design over. Eerder werden consultancybureaus Sparkler, We Are Friday en Nyras ingelijfd.