• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Badenoch + Clark start eigen interim-managementpraktijk
Nieuws

Badenoch + Clark start eigen interim-managementpraktijk

Badenoch + Clark start eigen interim-managementpraktijk

14 februari 2020 - Recruitment- en executive searchbureau Badenoch + Clark begint een eigen interim-managementbureau. De nieuwe poot, die opereert onder de naam Badenoch + Clark Interim Management, is een gevolg van de groeiende vraag naar kortdurende inhuur van specialisten.

Badenoch + Clark start eigen interim-managementpraktijk

Steeds meer opdrachtgevers willen op korte termijn van expertise gebruik maken, zegt Ronald de Zoete, director bij Badenoch + Clark Interim Management. “Organisaties in verandering hebben soms per direct een expert nodig om hun doelstellingen te realiseren. Dan is er geen tijd voor een uitgebreid werving- en selectieproces. Ons warme netwerk van (oud)consultants en professionals leent zich uitstekend voor deze vraag.”

Weloverwogen carrièrekeuze

Ook de ontwikkeling dat steeds meer professionals als zelfstandige actief zijn, noopte Badenoch + Clark tot het opzetten van een nieuwe business-unit. Het moederbedrijf, uitzendgigant Adecco, noemt het een ‘logische en mooie stap in deze groeiende markt’. De Zoete: “We zien dat steeds meer professionals in vaste dienst ervoor kiezen om hun carrière als zelfstandig professional voort te zetten. Als interim-manager aan de slag gaan, is tegenwoordig geen noodzaak maar een weloverwogen carrièrekeuze.”