Home / Nieuws / Algemeen / Bain & Company beste plek om te werken volgens Glassdoor
Nieuws

Bain & Company beste plek om te werken volgens Glassdoor

Bain & Company beste plek om te werken volgens Glassdoor

06 december 2018 - In de jaarlijkse Best Places to Work-ranglijst van reviewwebsite Glassdoor heeft adviesbureau Bain & Company de koppositie veroverd. Het bedrijf volgt Facebook op als nummer 1. Ook de Boston Consulting Group staat in de top-10.

Bain & Company beste plek om te werken volgens Glassdoor

De jaarlijkse wereldranglijst met honderd bedrijven wordt samengesteld op basis van anonieme beoordelingen van bedrijven en hun management door werknemers. De afgelopen jaren stond Bain & Company steevast in de top-4, maar de score van 4,6 op een schaal van vijf bleek voldoende om de nieuwste ranking aan te voeren. “Bain leeft en ademt haar waarden. Ik voel me dagelijks uitgedaagd en ondersteund en voel dat ik impact heb”, schrijft een reviewer over het kantoor.

Facebook, vorig jaar de nummer 1, zakte naar de zevende plek. Er staan meer adviesbedrijven op de lijst. Zo bezet de Boston Consulting Group de vijfde plek met een score van 4,5. Ook in de top-100 McKinsey & Company op plek 19, Deloitte op plek 80, Accenture op de 88e stek en EY op plek 95.