• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Boer & Croon lanceert Co-generation Award
Nieuws

Boer & Croon lanceert Co-generation Award

Boer & Croon lanceert Co-generation Award

18 augustus 2015 - Boer & Croon Management heeft de ‘Co-generation Award’ in het leven geroepen. Een onderscheiding die in het teken staat van samenwerking tussen jong talent en ervaren leiderschap. De prijs wordt uitgereikt aan de organisatie die het best gebruik maakt van de kracht van de samenwerking tussen verschillende generaties. Organisaties kunnen zich tot 15 oktober inschrijven.

Boer & Croon lanceert Co-generation Award

Boer & Croon geeft aan zelf in de dagelijkse praktijk ook te maken te hebben met deze dynamiek, door de samenwerking van haar executive managers en young executives, met elkaar en met opdrachtgevers. ‘Met het eigen palet aan generaties heeft Boer & Croon veel kennis verworven ten aanzien van de toegevoegde waarde die generatie-overschrijdende samenwerking kan hebben’, stelt het bureau. Dit heeft Boer & Croon naar eigen zeggen geinspireerd om deze nieuwe prijs te lanceren. Een award die de nadruk legt op organisaties waar constructieve samenwerking tussen ervaren leiders en jong talent zich nu al bewijst.

Award

Hoeveel ruimte krijgt jong talent in organisaties? Welke organisatie kan het meest overtuigend de meerwaarde van samenwerking tussen bewezen leiderschap en jong talent aantonen? Waar zitten de mooie voorbeelden van co-generatie?

Boer & Croon nodigt organisaties die generatie-overschrijdende samenwerking zichtbaar willen maken uit om hun project, afdeling, team of organisatie aan te melden voor de Co-generation Award 2015. De winnaar wordt beloond met exposure in het brede netwerk van Boer & Croon, een publicatie en een teamactiviteit. Inschrijven kan tot 15 oktober 2015 via www.boercroon.nl. Begin november maakt Boer & Croon bekend wie doorgaan naar de tweede ronde en half december wie doorgaan naar de finale. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van Boer & Croon.