• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Bureau Tromp viert 10-jarig bestaan
Nieuws

Bureau Tromp viert 10-jarig bestaan

Bureau Tromp viert 10-jarig bestaan

04 maart 2020 - Bureau Tromp bestaat tien jaar. Het bedrijf is een van de grootste Lean- en Lean Six Sigma-trainingsbureaus van Nederland.

Bureau Tromp viert 10-jarig bestaan

Het bureau werd in 2010 opgericht door Reinier Tromp en M&C-blogger Bas Kooijman. “Het 10-jarig bestaan van ons trainingsinstituut is een mooi moment om terug te kijken op de voorbije jaren.”, aldus Kooijman. “We hebben destijds nooit kunnen voorzien dat ons idee, dat letterlijk geboren werd op Reiniers studeerkamer, zo’n potentie zou hebben. We waren gemotiveerd, dat zijn we overigens nog steeds, en hadden het vermoeden dat onze plannen best wel eens succesvol konden blijken.”

Aanwezig in Europa

Lean is een strategie en een manier van werken waarbij de gehele organisatie zich richt op het creëren van waarde voor de klant, in alle processen. De klant in deze kan ook een interne afdeling zijn. Het doel is het elimineren van verspillingen. Bureau Tromp biedt trainingen aan in tien verschillende talen en het bureau is met trainers actief in onder meer Roemenië, Portugal, de VS, Scandinavië en Polen. In Londen is het bedrijf sinds 2015 aanwezig is met de Lean Six Sigma Group, dat werkt met freelancers.

Resultaten

Bureau Tromp certificeerde en leidde in de afgelopen tien jaar ruim 15.000 mense op in Lean en Lean Six Sigma.   in Lean en Lean Six Sigma. Ook voerde het kantoor 150 verbeterprojecten uit binnen allerlei bedrijven. Bureau Tromp heeft, samen met de in 2016 en 2019 opgerichte zusterbedrijven Agile Scrum Group en RPA Experts, 35 medewerkers.