Home / Nieuws / Algemeen / Comatch haalt 4 miljoen op
Nieuws

Comatch haalt 4 miljoen op

Comatch haalt 4 miljoen op

09 juni 2016 - De marktplaats voor onafhankelijke managementconsultants zal de nieuwe financiering gebruiken om haar positie in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland te versterken, en om uit te breiden naar andere landen, waaronder Nederland.

Comatch haalt 4 miljoen op

Christoph Hardt, een van de oprichters. “We streven ernaar om het grootste Europese platform voor onafhankelijke managementconsultants te worden.” De financiering voor Comatch is afkomstig van bestaande investeerders Atlantic Labs en b-to-v. 

Uitbreiding naar Nederland

In mei maakte het bedrijf al bekend uit te breiden naar Nederland. Het team werd verstrekt met een Director Benelux en een Business Development Manager Nederland. Comatch ziet Nederland als een markt met veel potentie, vanwege het grote aantal freelancers binnen managementconsultancy.

Succes

Comatch werd in maart 2015 gelanceerd en heeft momenteel een kantoor in Berlijn met vijftien medewerkers. Het bedrijf selecteert managementconsultants voor opdrachten van organisaties en bedrijven. COMATCH heeft naar eigen zeggen inmiddels bijna 750 consultants aan zich weten te binden, en meer dan 100 projecten gecontracteerd.