Home / Nieuws / Algemeen / COMATCH investeert verder in Benelux en Verenigd Koninkrijk
Nieuws

COMATCH investeert verder in Benelux en Verenigd Koninkrijk

COMATCH investeert verder in Benelux en Verenigd Koninkrijk

10 december 2018 - Online marktplaats voor onder andere management consultants COMATCH breidt de activiteiten in Europa uit. Ook vinden er wijzigingen plaats in het management van het bedrijf.

COMATCH investeert verder in Benelux en Verenigd Koninkrijk

Tjeerd Wijffels wordt de nieuwe directeur van de activiteiten in de Benelux, hij werkt al sinds 2016 voor COMATCH. Hiervoor werkte hij als sales consultant en recruiter voor diverse bedrijven. Wijffels: “Als de leidende online marktplaats voor onafhankelijke management consultants en branche-experts zien we grote groeimogelijkheden in de zeer dynamische Benelux-markt. In 2019 willen we de relaties met onze huidige klanten intensiveren en extra aandacht besteden aan de uitbreiding van ons netwerk in België en Luxemburg. Ik kijk er erg naar uit om met een uitgebreid team van getalenteerde mensen samen te werken om de activiteiten op de Benelux-markt kracht bij te zetten.”

Verder treden Amélie Kerne en Thijs Lambalk toe tot het Benelux Business Development-team van het bedrijf. Kerne werkte eerder bij online marktplaats DaWanda in Duitsland. Lambalk werkte voorheen bij lifestyle-winkel Marie Stella Maris en kledingmerk Gaastra.

Uitbreiding in het VK

COMATCH investeert ook in het Verenigd Koninkrijk en opent een nieuw kantoor in Londen. Managing director is Charlotte Gregson en William Jones start als Senior Manager Business Development. COMATCH verwacht door de destabiliserende effecten van de Brexit in het Verenigd Koninkrijk te kunnen groeien.