• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Deloitte opent The Garage in april
Nieuws

Deloitte opent The Garage in april

Deloitte opent The Garage in april

03 april 2019 - Deloitte opent binnenkort The Garage, een plek waar het accountants- en advieskantoor met klanten gaat co-creëren. Het nieuwe Deloitte-initiatief is voornamelijk gericht op de digitale transformatie van bedrijven.

Deloitte opent The Garage in april

Deloitte opent binnenkort The Garage, een plek waar het accountants- en advieskantoor met klanten gaat co-creëren. Het nieuwe Deloitte-initiatief is voornamelijk gericht op de digitale transformatie van bedrijven.

 

Uit eigen onderzoek van Deloitte bleek dat steeds meer ondernemingen op de goede weg zijn met hun digitale ambities, maar worstelen met de juiste implementatie van de veranderingen en het tastbaar maken ervan. Met The Garage wil Deloitte de combinatie strategie, creatie en technologie aanbieden aan klanten om te experimenteren  en te implementeren. Stephen Ward, managing partner Deloitte Digital: “The Garage is een energieke en creatieve omgeving waar we met onze samenwerkingspartners, weg van conventionele kantoren en remmende factoren, onze klanten nog beter en op grote schaal kunnen helpen in hun digitale transformatie.”

Multidisciplinair

In 2017 kondigde Deloitte The Garage al aan als nieuwe studio, toen nog onder de naam Digital Garage. De opening stond toen gepland voor 2018. The Garage is een onderdeel van Deloitte Digital, maar er wordt multidisciplinair gewerkt tussen bijvoorbeeld technologie-experts en kenners van digital supply chain. Volgens Deloitte is het bedrijf de eerste van de Big Four die een dergelijk initiatief ontplooit. The Garage is gevestigd in de voormalige Citroëngarage naast het Olympisch Stadion in Amsterdam. Deloitte organiseert als start van The Garage een openingsfestival van 10 tot en met 12 april.