• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Drie kanshebbers Ooa Boek van het Jaar 2014 bekendgemaakt
Nieuws

Drie kanshebbers Ooa Boek van het Jaar 2014 bekendgemaakt

Drie kanshebbers Ooa Boek van het Jaar 2014 bekendgemaakt

28 april 2015 - De drie boeken die kans maken om gekroond te worden tot Ooa Boek van het Jaar 2014 zijn ‘Cliché & Organisatie’ van Luc Peters, ‘De kracht van platformen’ van Maurits Kreijveld en ‘Onderweg’ van Leike van Oss en Jaap van ’t Hek. Tijdens Boek&Festival 19 mei maakt de jury de winnaar bekend. De ROA reikt dan ook de Professionele Publicatie Prijs 2014 uit.

Drie kanshebbers Ooa Boek van het Jaar 2014 bekendgemaakt

Op dinsdag 19 mei 2015 organiseren ROA en de Ooa voor het eerst gezamenlijk het Boek&Festival. De genomineerde auteurs geven die middag lezingen of interactieve workshops over hun publicatie. Deelnemers kunnen daardoor kennis nemen van de - door beide jury’s geselecteerde - meest interessante opvattingen over organisatieadvies en management.

Aansluitend aan dit literaire programma zullen de jury’s de prijs voor het 'Ooa Boek van het Jaar 2014' en de ‘ROA Professionele Publicatie Prijs’ uitreiken aan de schrijver/auteur van één van de drie genomineerde boeken en één van de genomineerde artikelen. Inschrijven voor het Boek&Festival (voor Ooa en ROA-leden gratis) kan hier