• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Drieluik ‘Adviseren vanuit kwaliteit’
Nieuws

Drieluik ‘Adviseren vanuit kwaliteit’

Drieluik ‘Adviseren vanuit kwaliteit’

05 maart 2020 - In het voorjaar van 2020 organiseert het Platform Advieskwaliteit in samenwerking met de Ooa en M&C, een serie van drie kennisworkshops.

Drieluik ‘Adviseren vanuit kwaliteit’

Dat biedt de mogelijkheid om kennis over verschillende onderwerpen te stapelen. Iets wat in losse dagen niet altijd mogelijk is. Wanneer je liever 1 kennisworkshop met een bepaald thema wil volgen is dit ook mogelijk. Meld je dan niet aan voor deze serie, maar stuur een email naar ons secretariaat.

 De thema’s van deze serie zijn:

·      Validering van adviezen; hoe weet je of je advies de gewenste uitkomsten oplevert? Donderdag 16 april vanaf 15.30 uur bij de Observant in Amersfoort

·      Rolwisseling in een opdracht: wanneer komt rolzuiverheid onder spanning te staan? Dinsdag 19 mei vanaf 15.30 uur bij Join! in Houten

·      De opdrachtgever als onderdeel van het probleem. Maandag 15 juni vanaf 15.30 uur bij Join! in Houten

De serie is voor en door professionals die belangeloos ervaringskennis ontsluiten en opwerken op basis van concrete, door de workshopdeelnemers in te brengen cases.

Wat levert de workshop je op?

Dankzij kennis van de deelnemers en hun inzicht in verschillende contexten krijg je een gedetailleerder beeld hoe deze ingrepen in verschillende situaties uitpakken. Je krijgt inzicht in: wat wérkt, wanneer wel en wanneer niet?

De workshops verrijken je beeldvorming over hoe een vergelijkbaar probleem in andere situaties speelt, reikt concrete ideeën aan voor toepasbare interventies, en stelt je in staat je een oordeel te vormen in hoeverre deze interventies ook in jouw situatie kunnen helpen. 

Kortom: je krijgt inzicht in de oplossingsstrategieën van anderen en de toepasbaarheid ervan in je eigen situatie.

Aanmelding: via de Ooa-website

Informatie over het Platform Advieskwaliteit: via Platformadvies