• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / EIFFEL breidt dienstenaanbod uit met overname Palladio
Nieuws

EIFFEL breidt dienstenaanbod uit met overname Palladio

EIFFEL breidt dienstenaanbod uit met overname Palladio

09 december 2020 - EIFFEL heeft interim- en adviesbureau Palladio overgenomen. Dat bedrijf is een belangrijke speler in de markt van infrastructurele projecten van de overheid en semi-overheidsinstellingen.

EIFFEL breidt dienstenaanbod uit met overname Palladio

Het huidige dienstenaanbod van EIFFEl, legal, finance en technology, krijgt een forse impuls door het aansluiten van Palladio. Een strategische keuze, ondanks de coronacrisis, zegt Thomas Meijer, algemeen directeur van Palladio. “We zien kansen doordat de overheid de komende jaren miljarden extra investeert in het onderhouden en vervangen van wegen, spoorwegen, vaarwegen en dijken. Voor een betere bereikbaarheid, leefbaarheid én om een impuls te geven aan de economie. Met de expertise die EIFFEL en Palladio samenvoegen, zullen wij hier een belangrijke rol in spelen.”

Verbreden en verdiepen

Palladio is op dit moment betrokken bij het grootste wegenprogramma van Rijkswaterstaat SAA (Schiphol-Amsterdam-Almere), de A24 Blankenburgverbinding bij Rotterdam en het Hoogwaterbeschermingsprogramma dat in heel Nederland dijken, sluizen en gemalen versterkt. Gert-Jan Meppelink, CEO van EIFFEL: “Ik vind het prachtig dat we met Palladio verder bouwen aan de inrichting van Nederland. Samen kunnen we door te verbreden en verdiepen nog meer betekenen voor onze klanten.”

Door de samenvoeging telt EIFFEL nu ruim 700 professionals. Details van de transactie zijn niet bekendgemaakt.