• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Eindhovens creatief bureau VanBerlo overgenomen door Accenture
Nieuws

Eindhovens creatief bureau VanBerlo overgenomen door Accenture

Eindhovens creatief bureau VanBerlo overgenomen door Accenture

20 februari 2020 - Accenture is het nieuwe jaar begonnen met de overname van VanBerlo. Het Eindhovense productontwerp- en innovatiebureau is een nieuwe versterking voor Accentures digitale poot.

Eindhovens creatief bureau VanBerlo overgenomen door Accenture

VanBerlo, opgericht in 1982, werkt aan innovatieve producten en diensten voor uiteenlopende sectoren. Het bedrijf is sterk met digitale technologieën, zoals Internet of Things, kunstmatige intelligentie en data-analyse. Technologieën waarin ook Accenture zich stevig sterk versterkt. En met een reden, zegt managing director Frank Rennings, hij leidt Accenture Digital in Nederland. “Het aantal slim verbonden toepassingen neemt snel toen en de snelheid van de digitalisering is een uitdaging voor de ontwerp- en ontwikkelingsprocessen van onze klanten. Dit roept om een nieuwe benadering van innovatie. Nu VanBerlo onze Industry X.0-praktijk versterkt, kunnen we onze klanten helpen met nieuwe businessmodellen en zoeken naar nieuwe inkomstenbronnen uit slim verbonden producten- en diensten.”

Bij VanBerlo in Eindhoven werken ongeveer 90 medewerkers. Zij worden toegevoegd aan het team van Accenture Industry X.0 in Nederland, dat werkt aan digitale toepassingen. Een overnamesom is niet bekendgemaakt.