• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Eva Vaes wint publicatiewedstrijd VU en M&C
Nieuws

Eva Vaes wint publicatiewedstrijd VU en M&C

Eva Vaes wint publicatiewedstrijd VU en M&C

07 juli 2020 - De jaarlijkse schrijfcompetitie van de Vrije Universiteit en M&C is gewonnen door Eva Vaes. Zij schreef een artikel over het effect van digitalisering op de consultancy, waarin ze Muurtje Factuurtje-auteur Jan van de Poll interviewde.

Eva Vaes wint publicatiewedstrijd VU en M&C

De publicatiewedstrijd is een jaarlijkse samenwerking tussen de VU en M&C en wordt gehouden onder de masterstudenten van de opleiding Management Consulting. Doel van het eerste vak van de specialisatie is de schrijfvaardigheid van aankomende consultants te verbeteren. Docent en opleidingscoördinator dr. Onno Bouwmeester maakte een voorselectie. Leonard Millenaar, hoofdredacteur van M&C, koos het artikel van Eva Vaes tot het winnende. Zij schreef: ‘Als het aan Jan van de Poll ligt wordt consultancy volledig gedigitaliseerd. Hij is zowel pionier als ervaringsdeskundige en voorspelt een gouden toekomst voor geautomatiseerde consultancy. Maar komt er nog wel een consultant aan te pas?’.

De tweede plaats werd opgeëist door Sophie Holwerda. Zij schreef eveneens over consultancy en digitalisering, waarbij ze een kijkje nam in de keuken bij adviesbureau Seeder de Boer. De derde stek komt op naam van Janne Heemskerk die zich met een persoonlijk artikel verdiepte in de digitale toekomst van de consultant.

Lees de drie artikelen hier terug:

  1. ‘Dit is de mooiste tijd om consultant te worden’, Eva Vaes
  2. Digitalisering in consultancy: slechts een thema of ook een bedreiging?, Sophie Holwerda
  3. Trying to be IT, Janne Heemskerk