• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Ex-bestuurder RTL stapt in nieuw adviesbureau
Nieuws

Ex-bestuurder RTL stapt in nieuw adviesbureau

Ex-bestuurder RTL stapt in nieuw adviesbureau

19 januari 2018 - Het Nederlandse consultancylandschap is een adviesbureau rijker met het nieuw opgerichte Yearn. Het bureau specialiseert zich in het begeleiden en realiseren van veranderingen bij organisaties.

Ex-bestuurder RTL stapt in nieuw adviesbureau

Achter het nieuwe bureau zitten Hans Blom, Freddy Otten, Han van Bussel. Zij werkten eerder al jaren samen in hun oude bedrijf Radome. In oktober sloot ook voormalig CFO van RTL Nederland Patrick Olde Scholtenhuis zich bij hen aan. In januari versterkt Jouke Algra het nieuwe kantoor dat nu nog huist in Wijk bij Duurstede, maar binnenkort de overstap maakt naar Hilversum.

Het bedrijf kwam van de grond nadat de oprichters gezamenlijk het afgelopen jaar enkele veranderingstrajecten bij opdrachtgevers hadden afgerond. Toen viel het besluit om samen verder te gaan in een nieuw bureau. Volgens Olde Scholtenhuis is de kern van Yearn het verkennen, vernieuwen en realiseren van verbeteringen binnen een organisatie. “Samen met onze klant ontwerpen we de ideale route naar een succesvolle verandering. We zien onszelf daarom meer als begeleider dan projectleider, dit voor zowel strategische, financiële, technische als organisatorische vraagstukken.”