Home / Nieuws / Algemeen / Geïnteresseerd in zelforganisatie?
Nieuws

Geïnteresseerd in zelforganisatie?

Geïnteresseerd in zelforganisatie?

31 oktober 2018 - Aan de slag met zelforganisatie? Op de Kennisontwikkeldag van het Platform Advieskwaliteit verdiep je tijdens een workshop je kennis over diverse vraagstukken.

Geïnteresseerd in zelforganisatie?

Welke motieven spelen om zelforganisatie te bevorderen? Welke vraagstukken spelen bij de invoering van zelforganisatie; welke als het na invoering niet zo goed loopt? Wat is de rol van de informele organisatie? Wat betekent het voor het adviseren als zelforganisatie onderdeel uitmaakt van de besturingsfilosofie van de organisatie? Deze vraagstukken komt menig adviseur tegen. Tijdens de kennisontwikkeldag op 29 november a.s. gaan we met de vraagstukken aan de slag en bouwen voort op de inzichten uit eerdere workshops over dit thema.

Ervaringskennis

Met elkaar aan de slag over vakinhoudelijke vraagstukken is vooral leuk en leerzaam. Door op een gestructureerde manier de ervaringskennis van adviseurs in workshopvorm te expliciteren, ontstaat een nieuwe kennisbron: handelingsprincipes die je behulpzaam kunnen zijn in opdrachten. De handelingsprincipes zijn geen voorschrift, maar geven je een set vragen ter overweging. Ook geven ze voorbeelden van interventies die mogelijk in jouw situatie werkzaam zijn.

Doe mee

Wil je met collega-adviseurs door middel van een kennisontwikkelworkshop jouw inzichten over zelforganisatie verdiepen? Meld je dan aan voor de kennisontwikkeldag op donderdag 29 november vanaf 13.30 uur in Maarssen, die het Platform Advieskwaliteit in samenwerking met de Ooa organiseert.

Heb je meer interesse in het onderwerp ‘als de opdrachtgever onderdeel van het probleem is’ of in ‘serious play’? Of wil je zelf een onderwerp inbrengen? Ook dan kan je je voor een workshop op 29 november aanmelden.

Voor de PE-punten spaarders onder ons: een kennisontwikkelworkshop levert 3 blauwe PE-punten op.

Graag tot 29 november in Maarssen.

Platform Advieskwaliteit