• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Goudsteen & Company gaat fusie aan met Danaë
Nieuws

Goudsteen & Company gaat fusie aan met Danaë

Goudsteen & Company gaat fusie aan met Danaë

19 mei 2020 - Organisatieadviesbureau Goudsteen & Company fuseert met Danaë tot Goudvisie. Samen met de specialist in leren en ontwikkelen wil het nieuwe bedrijf inzetten op zowel individuele- als organisatieontwikkeling.

Goudsteen & Company gaat fusie aan met Danaë

Het nieuwe bedrijf richt zich voornamelijk op begeleiding en ontwikkeling van individuen, teams en organisaties in het publieke domein. Het idee om te fuseren ontstond enkele jaren geleden, verteld Albert Goldsteen, oprichter van Goudsteen & Company en partner bij Goudvisie. “Toen Jayani – Masthoff, oprichter Danaë – en ik elkaar in 2016 voor het eerst ontmoetten ontdekten we hoe complementair onze bedrijven aan elkaar waren. Geleidelijk ontstond het idee voor een fusie. In 2019 zijnwe met het traject begonnen, sinds 1 januari 2020 is de nieuwe organisatie een feit.” Ook Masthoff zag al snel de voordelen van intensieve samenwerking. “Wat Goudsteen & Company deed, deden wij niet. En wat wij deden, deed Goudsteen & Company niet. Terwijl advies en individuele- en organisatieontwikkeling in de praktijk zo met elkaar verweven zijn.”

Naast Masthoff en Goldsteen bestaat het nieuwe partnerteam van Goudvisie uit Shirley van Klinken. Zij was eerder werkzaam bij Goudsteen. Bij het kantoor werken nu 22 medewerkers.