• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Headhunter start nieuwe praktijk voor overstappende adviseurs
Nieuws

Headhunter start nieuwe praktijk voor overstappende adviseurs

Headhunter start nieuwe praktijk voor overstappende adviseurs

31 oktober 2019 - Headhunter Top of Minds start met een nieuwe praktijk waarin adviseurs worden begeleid met hun overstap van het ene naar het andere adviesbureau. Recruitment consultant Catherine Visch gaat de nieuwe praktijk leiden.

Headhunter start nieuwe praktijk voor overstappende adviseurs

Top of Minds is al jaren groot in het advies over consulting-exit, het verlaten van de adviessector door adviseurs. Aanleiding voor de start van de nieuwe praktijk is het gegeven dat veel adviseurs weliswaar nood hebben aan verandering, maar nog steeds passie voor het vak ervaren, zegt Visch. “We spreken steeds meer consultants die vooral op zoek zijn naar een andere omgeving of andere werkinhoud. Met onze nieuwe consulting-to-consultingtak, kunnen we deze kandidaten goed begeleiden met de overstap naar een ander adviesbureau.”

Bedrijfsleven

De nieuwe consulting-to-consultingpoot (C2C) van Top of Minds richt zich ook op mensen die vanuit het bedrijfsleven de stap maken naar de consultancy, ofwel industry-to-consulting genoemd. Visch: “Dit zijn vaak mensen die na bijvoorbeeld een traineeship met een sterk projectmatige inslag willen onderzoeken of consulting aansluit bij hun skills en ambities voor een volgende stap. Als dat het geval is, kunnen wij ze in aanraking brengen met het best passende kantoor.”

Marktleider

Top of Minds is een in Amsterdam gevestigde executive search- en interimbureau dat de afgelopen jaren sterk is gegroeid. Het kantoor is marktleider in het middensegment van de sector en telt nu veertig medewerkers.