• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / IG&H breidt uit naar België
Nieuws

IG&H breidt uit naar België

IG&H breidt uit naar België

29 januari 2015 - IG&H Consulting & Interim en het Belgische adviesbureau ParFinis bundelen hun krachten en zijn voortaan onder de naam IG&H Consulting & Interim op de Belgische markt actief. Door de samensmelting ontstaat een nieuw consultancybureau in de Belgische financiële sector met een visie op met name omnichannel-vraagstukken.

IG&H breidt uit naar België

Koen Knaepen, voormalig managing partner van ParFinis, wordt associate partner van IG&H voor België. Beide bedrijven werkten voordien al nauw samen. Jan van Hasenbroek, oprichter en managing partner van IG&H Consulting & Interim: “Al vanaf de eerste kennismaking was de chemie op inhoud en samenwerking meteen voelbaar. We delen de gedrevenheid en de passie voor de sector.”

Omnichannel-vraagstukken

Net als in Nederland verandert de financiële sector in België door veranderende wetgeving, klantgedrag en digitalisering. IG&H stelt haar klanten te adviseren bij de nieuwe omnichannel-vraagstukken die hieruit voortvloeien. ‘Spelers in de sector zullen moeten vernieuwen, willen ze voldoende meerwaarde creëren en een antwoord bieden op de eisen van de consument en de regelgeving anno 2015.’

Netwerk en expertise

Knaepen is blij met de samenwerking met IG&H, vanwege de kennis die ze meebrengen. “Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren in Nederland een schat aan ervaring opgebouwd in de financiële sector, en ze hebben dan ook de nodige kennis en tools om ook in ons land klanten een kwalitatieve ondersteuning te geven.” ParFinis brengt daarbij de kennis van de Belgische sector in, en hun netwerk. Knaepen: “Eén plus één is in dit geval wel degelijk gelijk aan drie.”