• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / IG&H roept consultants op om 24 uur te werken voor het goede doel
Nieuws

IG&H roept consultants op om 24 uur te werken voor het goede doel

IG&H roept consultants op om 24 uur te werken voor het goede doel

25 maart 2015 - Pro Bono Consulting is een nieuw initiatief van IG&H Consulting & Interim in samenwerking met goede doelen-organisaties. Het evenement vindt plaats op 29 en 30 mei en gaat uitgroeien tot een jaarlijks terugkerend evenement. De eerste editie vindt plaats in samenwerking met KWF Kankerbestrijding.

IG&H roept consultants op om 24 uur te werken voor het goede doel

Tijdens Pro Bono Consulting worden 24 consultants uitgedaagd om 24 uur te werken aan een vraagstuk van een goede doelen-organisatie. “Jaarlijks geven we in Nederland zo’n €225,- euro per huishouden aan het goede doel. Daarmee behoren we tot de Europese top. Wij willen de expertise van verschillende adviesbureaus bundelen om de geldelijke bijdragen van Nederlanders nog effectiever te maken”, aldus Jan van Hasenbroek, managing partner en oprichter van IG&H Consulting & Interim.

De case

KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door het financieren van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en patiënten ondersteuning. Zij financiert al vijfenzestig jaar onderzoek naar kanker. Om resultaten sneller bij de patiënt te brengen, wil KWF Kankerbestrijding daar waar nodig graag bijdragen aan de implementatie van onderzoeksresultaten in de zorg voor patiënten met kanker. De vraag hoe KWF Kankerbestrijding hier effectief een rol in kan spelen staat centraal in deze case.

Aanmelden

Het evenement gaat vrijdagmiddag 29 mei om 15.00 uur van start, duurt exact 24 uur en is bestemd voor management consultants met 3 tot 8 jaar werkervaring. Diner en overnachting zijn in het programma inbegrepen. Aanmelden voor dit evenement kan door een e-mail met korte motivatie en omschrijving van je werkervaring te sturen naar probonoconsulting@igh.nl.