• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / IJsselvliet begint eigen interimpraktijk
Nieuws

IJsselvliet begint eigen interimpraktijk

IJsselvliet begint eigen interimpraktijk

29 april 2019 - Adviesbureau IJsselvliet start deze maand een eigen interimpraktijk, IJsselvliet Interim Management. Om het nieuwe onderdeel van het kantoor op te bouwen is Willem Timmers aangetrokken, die eveneens toetreedt tot de directie.

IJsselvliet begint eigen interimpraktijk

De doelstelling van IJsselvliet is om door het aanbieden van interimdiensten organisaties nog beter van dienst te zijn op het gebied van strategie-implementatie. Het huidige portfolio van IJsselvliet bestaat uit strategieadvisering, finance & control, HR en procesoptimalisatie.

Extra dimensie

Verantwoordelijke voor de nieuwe praktijk is Willem Timmers. Hij begon zijn carrière als accountant bij accountantsorganisaties Deloitte en EY. Daarna werkte hij voor de Rabobank, Staalbankiers, Friesland Bank en opnieuw de Rabobank. Sinds 2012 was hij actief voor detacheerder DPA. Timmers in het persbericht over zijn nieuwe stap: “Het geeft mij veel energie om te gaan ondernemen in de IJsselvliet-propositie, om zo met elkaar de interim tak groter en mooier te maken. Met mijn marktervaring in de detacheringswereld, zal ik zelf een extra dimensie toevoegen aan IJsselvliet.”