• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Inschrijving Co-Generation Award geopend
Nieuws

Inschrijving Co-Generation Award geopend

Inschrijving Co-Generation Award geopend

22 augustus 2016 - Werken jong talent en ervaren leiders binnen uw organisatie veel samen? Of is er op een andere manier aandacht voor de samenwerking tussen verschillende generaties? Ding dan mee naar de Co-Generation Award van Boer & Croon Management. Aanmelden kan nog tot 3 oktober.

Inschrijving Co-Generation Award geopend

Generatie-overschrijdende samenwerkingen hebben volgens Boer & Croon Management een meerwaarde. Op basis van ervaringen binnen de eigen organisatie concludeert het bureau dat co-generatie synergie oplevert: "De één zorgt voor de ervaring en jarenlang opgebouwde expertise, de ander voor de frisse blik en de kennis van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en kennis van nieuwe technologie."

Voorwaarden voor succes
Het bureau onderzocht wat volgens verschillende generaties de randvoorwaarde zijn voor een succesvolle samenwerking. Daaruit blijkt dat vertrouwen voor alle generaties noodzakelijk is. Daarnaast werden respect en het hebben van een gezamenlijk doel genoemd. Ondanks de overeenkomsten zijn er grote verschillen tussen de generaties die het verst uit elkaar liggen. "Waar jongere generaties veel belang hechten aan openheid en communicatie, vindt de oudere generatie kennis en skills en een gezamenlijk doel belangrijker."

Winnaar 2015
De Co-Generation Award wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Vorig jaar won spel-ontwikkelaar Active Cues. De nummers twee en drie waren respectievelijk Defensie en NS Procurement.

Inschrijven voor de Co-Generation Award doet u hier.