Home / Nieuws / Algemeen / Investeringsmaatschappijen zien brood in consultantmarktplaats COMATCH
Nieuws

Investeringsmaatschappijen zien brood in consultantmarktplaats COMATCH

Investeringsmaatschappijen zien brood in consultantmarktplaats COMATCH

06 april 2018 - Online marktplaats voor managementconsultants COMATCH krijgt een kapitaalinjectie van 8 miljoen euro. De investering is bedoeld voor internationale expansie, verdere technologische ontwikkeling en verbetering van de dienstverlening.

Investeringsmaatschappijen zien brood in consultantmarktplaats COMATCH

Geldschieters zijn de investeringsmaatschappijen Acton Capital Partners, Atlantic Labs en btov, die in 2016 ook al eens 4 miljoen euro investeerden. Met het geld hoopt COMATCH zijn positie als marktleider in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland te verstevigen. Tevens breidt het bedrijf uit in meerdere Europese landen, waaronder Groot-Brittannië. Ook in Nederland heeft COMATCH een vestiging, waar vierhonderd consultants bij zijn aangesloten.

Stevig op de kaart

Christoph Hardt, oprichter van COMATCH, is blij met de vervolgstappen van de investeerders. “Samen met de investeerders heeft het hele COMATCH-team de afgelopen jaren veel bereikt. In dit opzicht illustreert de aanzienlijke toename van de investeringen niet alleen een uitzonderlijke waardering uit voor ons werk, het is ook essentieel om de groei van COMATCH voort te zetten en het bedrijf overal in Europa stevig op de kaart te zetten als een partner voor klanten en consultants."