• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / JBR neemt Mandaat Top Management over
Nieuws

JBR neemt Mandaat Top Management over

JBR neemt Mandaat Top Management over

07 oktober 2020 - Interim- en adviesbureau JBR neemt een branchegenoot over. Mandaat Top Management voegt zich bij het bedrijf uit Zeist. Eerder dit jaar ging JBR al een samenwerking aan met een Belgische branchegenoot.

JBR neemt Mandaat Top Management over

Mandaat Top Management is een interim-managementbureau dat zich richt op interim CFO’s en ander functioneel management in binnen- en buitenland. Het bureau wordt onderdeel van JBR Interim Executives, de interimtak van het consultancykantoor. Deze tak houdt zich voornamelijk bezig met de invulling van CEO-posities. Als zodanig is Mandaat Top Management een welkome versterking, zegt Harm Tunteler, managing director van JBR. “We krijgen naast JBR interim executives, waar we een vast team met interim CEO’s hebben, steeds meer vraag naar interim CFO’s. Door de combinatie met Mandaat zijn we nu in staat onze klanten te voorzien van een interim CFO en overige interim functionele directeuren. Dit maakt de totale JBR organisatie een nog completere partner voor het invullen van interim directie posities.”

De bedrijfsnaam Mandaat blijft bestaan en het onderdeel zal zich blijven focussen op de huidige activiteiten. De huidige partners Diederik van den Biggelaar en Janco Duvekot blijven actief als associated partners.

In januari dit jaar kondigde JBR ook al een samenwerking aan met Rik van Meirhaeghe. De Belgische ondernemer integreerde zijn eigen kantoor TYD volledig in de nieuwe Belgische tak van JBR.